Η ανακοίνωση:

«Την υπέρβαση με Διγκόζη!

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πανηλειακού για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας σε αυτή την δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν τόσο στην αμυντική όσο και στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε σε 435 επίσημους αγώνες όλων των κατηγοριών σημειώνοντας 42 γκολ.

Κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Α' Εθνική με 8 διαφορετικές ομάδες (Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Αρης, Ιωνικός, Λάρισα, Ξάνθη και Πανσερραϊκός).

Από την περίοδο 2011-12 εργάζεται ως προπονητής και είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες τεχνικούς κάτοχος του UEFA A ενώ έχει προπονήσει τον Τηλυκράτη,την Παναχαική,τον Τύρναβο,τα Τρίκαλα,τον Αιγινιακό,την Κέρκυρα,την Καβάλα και την Δόξα Δράμας.

Τον τελευταίο καιρό δεχόταν προτάσεις από διάφορες ομάδες ακόμα και από το εξωτερικό αλλά η προσέγγιση και το πλάνο που του παρουσίασε η διοίκηση την ομάδας μας τον κέρδισε.

Ο νέος μας προπονητής θα βρίσκεται αύριο στον Πύργο για να γνωρίσει τους συνεργάτες του και τους παίχτες της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!