Έναν ακόμη τραυματισμό, τον τέταρτο τους τελευταίους μήνες, είχε ο Κώστας Σλούκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Νταρουσάφακα.

Ο 26χρονος γκαρντ αποχώρησε μετά από μόλις οκτώ λεπτά συμμετοχής με έντονους πόνους στην φτέρνα του αριστερού του ποδιού. Η μαγνητική που έβγαλε έδειξε πως δεν έχει υποστεί άλλη ρήξη στο πέλμα του (έχει ταλαιπώρηθεί πολύ από την πελματιαία απονεύρωση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες) και το σημείο στο οποίο είχε το πρόβλημα όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι «καθαρό».

Ο Σλούκας θα μείνει εκτός προπονήσεων τις 2-3 επόμενες μέρες και στη συνέχεια η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague