Ο Αλεξάνδρος Γκαργκαλατζίδης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο στη διάρκεια της προπόνησης του ΟΦΗ την Τετάρτη στο ΒΑΚ και αποχώρησε, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό τιμ των Κρητικών.

Το πρόγραμμα της ημέρας από τον Νίκο Νιόπλια περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής. Οι Κώστας Γιαννούλης και Ρικάρντο Βαζ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ συμμετείχαν και σε μέρος της προπόνησης.

Θεραπεία έκαναν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Λουκ Κασταΐνιος, Αμπιλ Ναμπί, Χουάν Νέιρα και Φελίπε Σόουζα.

Για την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί μια πρωινή προπόνηση στο ΒΑΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

TAGS: ΟΦΗ