Ο Παναθηναϊκός είχε το μυαλό του στο Βερολίνο και τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τρομερό ΠΑΟΚ, κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη (99-96) στην παράταση και πέρασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Μετά την αναμέτρηση, ο Στάθης Νερατζάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την προσπάθειά της, ενώ αποθέωσε τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα να αντισταθούμε στον Παναθηναϊκό. Δώσαμε την ψυχή μας και αυτό είχαμε πει πριν το ματς. Συγχαρητήρια στον κόσμο».

Για τον Πόρτερ: «ΝΒΑ παίκτης στην Ελλάδα. Έδειξε ποιος είναι και κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του. Τον ευχαριστούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.