Ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό το χειμώνα επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Λουίς Νέτο, που φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο του Βίτορ Περέιρα για το κέντρο της άμυνας. Ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ δεν είχε καταστεί εφικτό να αποκτηθεί τον Ιανουάριο, αλλά εν όψει καλοκαιριού η Ζενίτ συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησής του, είτε με πώληση είτε με δανεισμό. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», που γνωρίζει άριστα τον συμπατριώτη του, θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει μια πολύ σημαντική κίνηση για τα μετόπισθεν της ομάδας και ανάβει με κλειστά μάτια πράσινο για την απόκτησή του.

Στη λίστα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις. Φήμες κάνουν λόγο για πρόταση του Εμίρ Σπάχιτς, του Βόσνιου διεθνούς στόπερ, που όμως είναι 35 ετών και προ ημερών αποδεσμεύτηκε από τη Λεβερκούζεν επειδή χτύπησε άνδρα ασφάλειας σε αγώνα της ομάδας. Για το κέντρο άμυνας, αλλά περισσότερο ως συμπληρωματικές επιλογές, υπάρχουν λύσεις και από την ελληνική αγορά. Ο 21χρονος Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο, και ο 24χρονος Γιώργος Κατσικάς που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, είναι δύο εξ αυτών.

Αποστολή για Πανθρακικό

Σήμερα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το εξ αναβολής αυριανό ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Δεν προλαβαίνει ο Ντουρμάζ, παρότι επέστρεψε αρκετά νωρίτερα του αναμενόμενου στις προπονήσεις, όπως και οι Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί, που συνεχίζουν ατομικό.

Στην Ολλανδία παραμένει με άδεια εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ο Αφελάι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να παραμείνει, πλέον έχει… εξαφανιστεί κι αυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρώτη για Γκαρθία και Οφόρι στον Ατρόμητο

Τσανάκας: «Όλοι ξέρουν τη σημασία αυτού του ντέρμπι, τα ερωτηματικά του Ιμανόλ»

Δεσύλλας: «Ανυπομονησία και φιλοσοφία νίκης στον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι»

Τσακίρης: «Πολλά τα “πρέπει” με τον ΟΦΗ - Το έξτρα κίνητρο της ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Καλαμάτα»

Κυριακίδης: «Μήνας ορόσημο για την ΑΕΚ αυτός που διανύουμε - Επιπλέον κίνητρο για εμάς κόντρα στον ΟΦΗ»

Μάγερ: «Χαρούμενος που επιστρέφω για να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε με την ΑΕΚ»

Αγγελούδης: «Πρωτοφανής η πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ, η γέννησή του ήταν αποτέλεσμα κρίσιμης ιστορικής συγκυρίας»

Σαββίδης: «Χρέος μας είναι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο ισχυρό»

Tουμαζάτος: «100 χρόνια ΠΑΟΚ με σεβασμό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και της πόλης»