Μήνυμα στον Θόδωρο Καρυπίδη έστειλαν ο Ντάρσι Νέτο και ο Λούκας Σάσα, ο οποίος ταξίδεψε στην πατρίδα του για μερικές μέρες λόγω της άδειας που πήραν οι παίκτες του Άρη από τον Άκη Μάντζιο.

Οι δύο Βραζιλιάνοι ανάρτησαν μία φωτογραφία και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστή «τάγκαρε» τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, γράφοντας: «Πρόεδρε, να ανανεώσουμε;».



Όπως είναι γνωστό, ο Λούκας Σάσα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς και με την επιστροφή του στην Ελλάδα είναι πιθανό να επισπευστούν οι διαδικασίες για την παραμονή του στην ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

TAGS: Άρης