Πολύ αισιόδοξος ότι θα επανέλθει στο ρόστερ των Νετς την Παρασκευή με αντίπαλο τους Χοκς, είναι ο Μπεν Σίμονς. Ο σταρ των Νετς, ταλαιπωρείται από τράβηγμα στην γάμπα και πόνο στο γόνατο. Έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια και σύμφωνα με τον ίδιο, τέτοιου είδους τραυματισμοί τον αποτρέπουν από το να φτάσει στο peak της φυσικής του κατάστασης.

«Όταν έχεις μείνει τόσο καιρό εκτός δράσης είναι δύσκολο να βρεις τα πατήματα σου, τις ανάσες και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν έχεις υποστεί τέτοιου είδους μικροτραυματισμούς. Ωστόσο, δουλεύω σκληρά για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο και θεωρώ πως την Παρασκευή θα επιστρέψω», δήλωσε σε συνέντευξη του στο CBS Sports ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ.

Τέλος, ο 26χρονος στα τελευταία επτά παιχνίδια πριν τον τραυματισμό αγωνιζόταν εξαιρετικά και μετρούσε, 13,6 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ. Επιπρόσθετα, άρχισε να μας δείχνει ξανά τις φοβερές του ικανότητες στο αμυντικό κομμάτι οι οποίες του είχαν δώσει το «εισιτήριο» για τρία all-star game.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube