Μπορεί να βρέθηκε στο στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο, ο Ντένις Σρέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπρούκλιν Νετς!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Γερμανός γκαρντ που κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το χρυσό μετάλλιο με την πατρίδα του στο Παγκόσμιο, μετακομίζει στο Μπρούκλιν, με τον Σπένσερ Ντινγουίντι να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγια και να πηγαίνει στους Τορόντο Ράπτορς.

Φέτος, ο Σρέντερ μετράει 13,7 πόντους, 27 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 51 αγώνες, ενώ από την άλλη, ο Ντινγουίντι είχε με τη φανέλα του Μπρούκλιν, 12, 6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 6 ασίστ μ.ο.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί

Τζάρεν Τζάκσον Jr. και Λαντέιλ «υπέγραψαν» τη νίκη των Γκρίζλις επί των Τίμπεργουλβς

Γκίντι και Κόμπι Γουάιτ «οδήγησαν» τους Μπουλς σε νίκη επί των Καβαλίερς

Ο Κρις Πολ είχε κάνει πάρτι και πήγαν μόνο δύο παίκτες των Κλίπερς

Αποφασισμένοι να ακούσουν προσφορές για τον Πόρτερ Τζ. οι Νετς!

Πρωτοφανής απόφαση των Νικς: Δεν θα κρεμάσουν λάβαρο για το ΝΒΑ Cup στο «Madison Square Garden»!

Τα δάκρυα του Γουεμπανιαμά στη συνέντευξη Τύπου για την απώλεια της γιαγιάς του