Ο Σβέριρ Ίνγκασον θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ αδικείται από το σκορ του ντέρμπι απέναντι στον Άρη (1-0).

«Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε πλήρως, υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και το σκορ θα μπορούσε να είναι 3-0 ή 4-0. Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες και ένα πέναλτι για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Παίξαμε καταπληκτικά. Είμαι περήφανος για την απόδοση της ομάδας, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο ώριμοι για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Στο δεύτερο μέρος υποχωρήσαμε και πήγαμε να υπερασπιστούμε το προβάδισμά μας, αλλά θεωρώ πως σε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει εμείς να πιέζουμε και για δεύτερο γκολ. Ο Άρης έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και είχαμε στο μυαλό μας την άμυνά μας, είναι φυσιολογικό σε μια νεανική ομάδα να υπάρχει αυτό το σκεπτικό να οπισθοχωρείς», τόνισε ο Ισλανδός αμυντικός.

Όσο για το γκολ που πέτυχε; «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την πόλη αυτό το παιχνίδι. Όμως δεν έχουμε πετύχει ακόμη κάτι. Είμαστε εδώ για να πάμε για μεγαλύτερα πράγματα. Θα το γιορτάσουμε σήμερα, αλλά έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά, με πρώτο αυτό στη Λαμία. Μετά το Μουντιάλ υπάρχουν πολλές απώλειες σε βαθμούς από όλες τις ομάδες. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να βρεθούμε σε μια καλή θέση εν όψει των playoffs», υπογράμμισε.

Τέλος, για τις φήμες περί ενδιαφέροντος από τη Ρωσία για τον ίδιο είπε: «Δεν έχω να πω κάτι. Πάντα υπάρχουν φήμες, έχω συμβόλαιο για άλλα δυόμισι χρόνια με τον ΠΑΟΚ και σήμερα ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα. Δεν με αφορά ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρθει να μου κάνει πρόταση. Στόχος μου είναι αν βοηθώ τον ΠΑΟΚ και τίποτε άλλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουζακίτης: Eφτασε τις 70 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στα 19 του!

Στο Top-4 των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού μπήκε ο Ελ Κααμπί!

Μάχες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην προτελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Για τη νίκη ψυχολογίας στη Λεωφόρο πριν το «πράσινο» all in της Ανδαλουσίας!

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Με φόρα από τη Σλοβενία η Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στη μάχη της κορυφής ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Κηφισιά-Βόλος: Μάχη από την οποία κανείς δεν θέλει να βγει χαμένος

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.