Τα εισιτήρια για την επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League τσέκαραν σήμερα και οι τρεις κυπριακές ομάδες και μάλιστα, με νίκες στους σημερινούς τους αγώνες.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ζάρια Μπάλτι, η ΑΕ Λεμεσού με το ίδιο σκορ (2-1) της Πρόγκρες εντός έδρας και η ΑΕΚ Λάρνακας 1-0 της Κορκ Σίτι.

Η ΑΕΚ Λάρνακας με το 1-0 του πρώτου αγώνα στο πλευρό της ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα απέναντι στην Κορκ Σίτι. Στο 33ο λεπτό ο Φλοριάν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν την πρόκριση και πλέον σκέφτονται Διναμό Μινσκ για τον γ’ προκριματικό γύρο.



Η ΑΕ Λεμεσού δυσκολεύτηκε σήμερα απέναντι στην Προγκες. Επικράτησε, τελικά, 2-1 με μια νίκη που ήρθε στο 89ο λεπτό με το γκολ του Λαφράνς. Νωρίτερα, στο 70’ οι Κύπριοι είχαν κάνει το 1-0 αλλά στο 83ο λεπτό είχαν δεχθεί την ισοφάριση με τον Φρανσουά.



Τέλος, ο Απόλλωνας στη Μολδαβία προηγήθηκε στο 45ο λεπτό με πέναλτι του Ντα Σίλβα. Ο Φόσκα στο 47’ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε σε 1-1, για να δώσει τη νίκη στους «γαλάζιους» ο Σκέμπρι στο 80ο λεπτό.



Τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ Λάρνακας – Κορκ Σίτι 1-0
(33’ Φλοριάν)

ΑΕ Λεμεσού – Πρόγκρες 2-1
(70’ Φιντέλις, 89’ Λαφράνς – 83’ Φρανσουά)

Ζάρια – Απόλλων Λεμεσού 1-2
(47’ Φόσκα - 45’ Ντα Σίλβα, 80’ Πασένκο)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube