Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την παραμονή του Άνταμ Τζανετόπουλου στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2026-27.

Με 21 συμμετοχές σε κύπελλο και πρωτάθλημα ο Άνταμ αποτέλεσε στυλοβάτη της άμυνας μας, σημειώνοντας 2 γκολ με την αγαπημένη του ομάδα, ενώ είχε και μία ασίστ.

Το ποδοσφαιρικό του ήθος εντός και εκτός γραμμών, όπως και η αγωνιστική του συνέπειά, μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του.

Μιλώντας στο nikivoloufc.gr για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Άνταμ Τζανετόπουλος ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα και ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου όπως και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και χαρές για τον σύλλογο και τον κόσμο μας. Ραντεβού στην Κλούβα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!

Στη… μέση η μπίλια στο ΑΕΛ-Πανσερραϊκός και πεταμένη ευκαιρία!