Με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και του Κόπα Άφρικα υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει συνολικά 8 ποδοσφαιριστές και τα… κουκιά όσον αφορά τις σκέψεις του για την ενδεκάδα είναι μετρημένες.

Όλα δείχνουν ότι ο Εβρίτης τεχνικός θα παρατάξει με 4-4-1-1 τους «πράσινους». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Τελάντερ, Ευαγγέλου (18 ετών και σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του) και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κουρμπέλης και ο Λουντ, με τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Βιγιαφάνιες στα πλάγια. Ο Λέτο με τον Μπεργκ θα είναι στην επίθεση. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμης, Σάμπα, Μπουμάλ, Ρινάλντι, Ρέις, Χατζηγιοβάννης με Μίγγος.

Εκτός είναι οι Γουακάσο, Κουλιμπαλί και Εμποκού που συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα, ο Ιμπάρμπο, ο τιμωρημένος που είναι τιμωρημένος και οι τραυματίες Μολέντο, Κουτρουμπής και Μέστο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»