Ως επιπλέον κίνητρο για την Εθνική Εφήβων χαρακτήρισε την κατάσταση στη χώρα ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του στο Ηράκλειο, Χρήστο Ρομπόλη, ο νεαρός πλέι μέικερ σημείωσε ότι η ομάδα θέλει να προχωρήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να δώσει και μια χαρά στον κόσμο που υποφέρει.

Αναφερόμενος, δε, συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Ισπανία, σημείωσε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τα δώσει όλα, μπορεί να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τολιόπουλος

Για το σημερινό πρωινό που είχε χαλάρωση και βόλτα: «Μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι κάτι που το χρειαζόμασταν, να βγούμε λίγο έξω να ξεσκάσουμε, να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος των παιχνιδιών. Τώρα όμως τα κεφάλια μέσα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην προπόνηση και να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας στο αυριανό παιχνίδι για να νικήσουμε».

Για το παιχνίδι με την Ισπανία: «Είναι στο χέρι μας να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε. Είμαστε βέβαια και οι δυο πολύ καλές ομάδες. Η Ισπανία είναι μια ομάδα η οποία τρέχει αρκετά, έχει πολύ καλούς κοντούς. Εμείς, από την άλλη, έχουμε πλεονέκτημα στους ψηλούς και πρέπει να κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Για το αν θα είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι ή να περιμένουμε παρατάσεις όπως την τελευταία φορά με τους Ισπανούς: «Ελπίζω να είναι εύκολο το παιχνίδι, αν και δεν το νομίζω. Εμείς πρέπει να μπούμε χωρίς άγχος και να τα δώσουμε όλα. Μακάρι να νικήσουμε, ακόμα κι αν χρειαστούν δέκα παρατάσεις».

Για τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο: «Χαίρομαι πολύ που το γήπεδο, απ’ ό,τι μας έχουν πει, θα είναι γεμάτο. Είναι πολύτιμη η βοήθεια του κόσμου και ποντάρουμε και σε αυτό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το ότι δείχνει πολύ πιο έμπειρος φέτος μετά την καλή χρονιά του με τον Κολοσσό: «Έπαιξα πολύ φέτος στον Κολοσσό και ευχαριστώ την ομάδα για αυτό. Νιώθω καλά ψυχολογικά και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα: «Είναι πολύ στενάχωρο να ακούς ότι η χώρα σου χρεοκοπεί και δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε και γι’ αυτό, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που περνάει δύσκολα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λήξη συναγερμού με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό: «Καθαρή» η μαγνητική του!

Πετρίδης: «Ίσως άξιζε περισσότερες ευκαιρίες ο Μπαλτσερόφσκι στο πρωτάθλημα - Δύσκολα θα γίνει μεταγραφική κίνηση τώρα»

Stoiximan Basket League: Η τελική κατάταξη, τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs

Αταμάν: «Όλα καλά με Ναν, θα είναι έτοιμος στα playoffs - Ο Σλούκας θα πάρει... ρεβάνς για τη δεύτερη πεντάδα»

Καστρίτης: «Δύσκολο να μείνεις ενεργός με 23 μέρες απραξίας, τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια»

Το show του Μπαλτσερόφσκι και τα καρφώματα του Σαμοντούροβ: Τα highlights του Άρης-Παναθηναϊκός

Αποχώρησε χωλαίνοντας ο Ναν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Αταμάν: «Ο Σαμοντούροβ έχει μεγάλη ποιότητα, τη νέα σεζόν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες»

Άλωσε τη Θεσσαλονίκη με εξαιρετικό Μπαλτσερόφσκι ο Παναθηναϊκός AKTOR πριν τα playoffs!

Κοντός: «Έχουμε περίπου 30.000 αιτήσεις για μόλις 539 εισιτήρια του Final-4»