Θετική πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο του έκανε ο Άρης. Αν και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να νικήσουν 73-68 (63-63 κ.α.) την Ιστανμπούλ ΒΒ, σε φιλικό που έγινε στο «Nick Galis Hall».

Με τους Νταλό και Μπελ ο Άρης ξεκίνησε με ένα 9-1 στην αναμέτρηση, με την Ιστανμπούλ να αντιδρά και να μειώνει στο καλάθι (14-12). Ωστόσο, στο τελευταίο δίλεπτο, οι «κίτρινοι» πάτησαν το γκάζι και με σερί 8-0 έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (22-12). Στη δεύτερη περίοδο, οι Τούρκοι μπήκαν πιο επιθετικά, με αποτέλεσμα στο 19’ να πάρουν το προβάδισμα (31-33) και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 38-36.

Η ομάδα του Αγγέλου εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει προβλήματα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Τούρκους αρχικά να πηγαίνουν στο +8 (43-51) και να το κλείνουν στο +10 (46-56). Στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης άρχισε να πιέζει και να ροκανίζει τη διαφορά (58-59). Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο +5 (58-63), αλλά οι Χάρις και Μπελ έκαναν το 63-63, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο, όπου μπήκαν με ένα 6-0 (69-63) και τελικά έφτασαν στη νίκη με το 73-68.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 36-38, 46-56, 63-63 κ.α., 73-68 παρ.

Άρης (Αγγέλου): Τζόουνς 14 (1), Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης 8, Φλιώνης 2, Μπελ 17 (4), Νταλό 9 (1), Χρηστίδης 3, Σλαφτσάκης 2, ΜακΓκί 5, Χάρις 2, Αγγέλου 11 (3).

Ιστανμπούλ ΒΒ (Γιαβούζ): Γκοντούρ 2, Γκιαγκμούρ 15 (3), Κούλιγκ 16 (2), Τσεβίκ, Καβακλίογλου 3, Τεκίν 14, Τουναλί 4, Καρλί, Μπουγιουκμπαϊράκ 2, Μπάμπιτς 9 (2), Τόμπσον 3.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

TAGS: Άρης