Να ολοκληρώσει με νίκη τη σεζόν έχει στόχο ο Κολοσσός που υποδέχεται το Σάββατο (19:00) τον Άρη για την 26η και τελευταία αγωνιστική.

«Δίνουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι προερχόμαστε από παρατεταμένη αγωνιστική απραξία, αφού η τελευταία φορά που παίξαμε ήταν πριν από 20 περίπου μέρες», δήλωσε ο προπονητής των Ροδιτών, Βασίλης Φραγκιάς, και πρόσθεσε: «Σαφέστατα και θέλουμε να κλείσουμε με μία καλή εμφάνιση και νίκη τη χρονιά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο τελευταίο μας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο και να αποχαιρετίσουμε με νίκη τη σεζόν».

Ο γκαρντ της ομάδας, Φάνης Κουμπούρας, τόνισε με τη σειρά του: «Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Άγχος δεν υπάρχει και προετοιμαστήκαμε καλά την τελευταία εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης χρειάζεται τη νίκη για να ελπίζει στην έκτη θέση, ωστόσο και εμείς θα παλέψουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όσοι βρεθούν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν ωραίο θέαμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο