Φιλική νίκη με 74-70 κόντρα στην Ούνιξ Καζάν πήρε ο Παναθηναϊκός, σε παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, όπου παρών ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ήταν στη Βαρκελώνη λόγω υποχρεώσεων με την Ευρωλίγκα, ενώ πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μήτογλου με 15 πόντους.

Ντέρμπι ήταν από την αρχή το ματς, με τον Παναθηναϊκό να είχε το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (19-18), ενώ πήγε στα αποδυτήρια με το +6 (41-35). Το «τριφύλλι» ήταν μπροστά μέχρι το 25’ (48-43), καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Πρίφτη πήρε το προβάδισμα (53-55) και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με το υπέρ της 57-56. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 74-70.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 41-35, 56-57, 74-70

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πασκουάλ): Μήτογλου 15 (1), Παππάς 10 (2), Παπαπέτρου 8 (1), Γκιστ 8 (1), Λάνγκφορντ (7), Τόμας 6, Λεκαβίτσιους 5 (1), Λάσμε 5, Παπαγιάννης 5, Βουγιούκας 2, Λοτζέσκι 2, Αντετοκούνμπο 1, Σακελλαρίου, Καλαϊτζάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube