Ο Χρήστος Ταπούτος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την ήττα της Ολίν από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 83-67 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της τουρκικής λίγκας.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 20 πόντους (3/3 βολές, 4/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα) και 4 ριμπάουντ σε 21 λεπτά για τους γηπεδούχους, που έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους. Ο Μπο ΜακΚάλεμπ με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος της «Φενέρ», ενώ 12 πρόσθεσε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Η ομάδα της Πόλης έφτασε τις 24 νίκες και περιμένει τα υπόλοιπα παιχνίδια για να δει τη θέση που θα καταλάβει στην τελική κατάταξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»

Οι πανηγυρισμοί παικτών, τεχνικού επιτελείου και φίλων του ΠΑΟΚ στη Μούρθια!