Λίγοι το περίμεναν, αλλά οι προβληματικοί Κινγκς κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Τορόντο με 96-91 βάζοντας τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών μακριά από το Σακραμέντο. Ο Κώστας Κουφός έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με 13 πόντους (6/8 δίποντα), 6 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 25:20, ενώ Ρούντι Γκέι και ΝτεΜάρκους Κάζινς με 23 και 22 πόντους αντίστοιχα κουβάλησαν επιθετικά την ομάδα τους. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε μεν 23 πόντους, αλλά με 7/20 σουτ και ο Κάιλ Λάουρι έμεινε στους 15 με 5/16.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα ματς και οι Μπακς έχασαν στο Ντάλας με 86-75 στην παράταση. Ο Χάρισον Μπαρνς έκανε ρεκόρ καριέρας με 34 πόντους παίζοντας και για τον απόντα λόγω προβλήματος στον αχίλλειο Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο Έλληνας άσος του Μιλγουόκι είχε 11 πόντους (2/4 βολές, 3/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 5 λάθη, ενώ αστόχησε σε τρίποντο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.
Σε ανοδική πορεία οι Λέικερς, έφτασαν τις τρεις σερί νίκες επικρατώντας των Σανς στο Staples Center με 119-108. Ο Νικ Γιανγκ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων που είχαν πλουραλισμό στο σκορ, ενώ οι 39 πόντοι του Ντέβιν Μπούκερ δεν αρκούσαν στον αντίποδα.
Οι Νάγκετς συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις, καθώς επιβλήθηκαν των Σέλτικς 123-107 στη Βοστώνη, με τον Εμάνουελ Μουντιέι να δίνει τον τόνο με 24 από τους 30 πόντους του στην πρώτη περίοδο.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube