Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ και την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο, για τα πλέι οφ του Champions League, κατέθεσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός ανέλυσε το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», τόνισε πως η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και θα μπορούσε να είχε επιστρέψει με την ισοπαλία στις αποσκευές της.

Παρόλα αυτά, ο Ντέμης Νικολαΐδης, που ετοιμάζεται για τη ραδιοφωνική επιστροφή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ερχόμενη Παρασκευή (25/8) με την εκπομπή Fair Play με τον Βάιο Τσούτσικα, εξέφρασε πως η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παρότι η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη.

«Δεν μου έβγαλε εικόνα ότι αγχώθηκε (μετά την αποβολή της Αντβέρπ). Έβγαλε καλύτερη εικόνα από τα δύο προηγούμενα ματς. Μπήκε μέσα να κάνει το δικό της παιχνίδι, κάτι που δεν έκανε με την Ντιναμό. Χθες μπήκε από την αρχή δυνατά, να κάνει το δικό της παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μία απίστευτα οργανωμένη άμυνα», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης.

«Η ΑΕΚ κατάφερε να τη σπάσει. Και από τα δεξιά προσπάθησε να περάσει μπαλιές, δημιούργησε και κάποιες φάσεις. Είχε μία αδυναμία ή ατυχία στην τελική πάσα. Παίζει ο αντίπαλος και η Αντβέρπ είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνά της. Ο Αλμέιδα έκανε τα πάντα, ό,τι μπορούσε», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Συμφωνώ ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του (ο Αλμέιδα). Χθες δεν είχα καμία απορία για τις επιλογές του. Ξεκίνησε με ένα αμυντικό χαφ, βάζοντας τον Πινέδα δίπλα, έχοντας ως στόχο η ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της και το είδα. Η ΑΕΚ δικαιούται μία ισοπαλία. Δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση, αλλά η ΑΕΚ μας έδειξε ότι μπορεί».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

400.000 οι αιτήσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ για… 25.000 εισιτήρια στον τελικό του Champions League!

Ο Λένι Κράβιτζ στο σόου πριν τη σέντρα του τελικού του Champions League

«Ένα γκολ βγαλμένο από σελίδα κόμικ»: 22 χρόνια από το μυθικό τέρμα του Ζιντάν στον τελικό της Γλασκώβης

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA

Αντσελότι για τελικό Champions League: «Θα αποφασίσω ανάμεσα σε Λούνιν και Κουρτουά εκείνη την εβδομάδα»

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές

Εκνευρισμένος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Αποτυχία είναι να μην ξέρεις πόσες ομάδες είναι στο Champions League»

Το σεντόνι στο «σπίτι» της: Στο Μοντιλίβι θα παίξει τα ματς του Champions League η Τζιρόνα!

Η Ντόρτμουντ θα βγάλει περισσότερα χάνοντας παρά κερδίζοντας τον τελικό με τη Ρεάλ

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!

TAGS: A.E.K.