Η πυγμαχία είναι από τα αθλήματα, που αρέσουν σε πολύ κόσμο. Στις 19 Δεκεμβρίου, λοιπόν, θα γίνουν μεγάλες μάχες στο κλειστό του Μετς, όπου θα διεξαχθεί το «Boxing Prive».

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, κορυφαίος kick boxer, θα είναι από εκείνους, που θα μπουν στο ρινγκ και η ανυπομονησία του είναι μεγάλη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του.

Πόσο καιρό έχεις να παίξεις σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες;

«Κοιτάξτε, έχω να παίξω αρκετό καιρό. Ο ένας λόγος είναι η κατάσταση με την πανδημία. Ο άλλος είναι τα παιδιά μου και το γεγονός ότι είμαι συνέχεια δίπλα τους. Όμως μου ζήτησε ο μεγάλος μου γιος να ξαναπαίξω και έτσι επιστρέφω πολύ δυνατά».

Τι σημαίνει για σένα το event, που θα γίνει στο κλειστό του Μετς;
«Οι αγώνες αυτοί σημαίνουν πάρα πολλά για μένα, καθώς επιστρέφω μετά από πολύ καιρό, ενώ όπως λέω πάντα, επιστρέφω στο δεύτερο σπίτι μου».

Τι επιπέδου είναι οι αγώνες, που θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου;
«Θα είναι υψηλού επιπέδου γιατί είναι από τις καλύτερες κάρτες αγώνων που αξίζει να δείτε».

Από τις πολλές επιτυχίες, που έχεις σημειώσει στη καριέρα σου, ποια ξεχωρίζεις;
«Η κάθε μια νίκη μου είναι ξεχωριστή για μένα και σημαντική».

Ποιο είναι το μήνυμα, που θες να στείλεις στον κόσμο του αθλήματος και ειδικά στους δικούς σου υποστηρικτές;
«Νομίζω ότι είμαι ευλογημένος γιατί υπάρχει πολύ κόσμος που με στηρίζει. Θα ήθελα, λοιπόν, με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω ειδικά κάποιους ανθρώπους που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, όπως την Under Armour και τον Γιώργο Kαβακάκη, τον Βασίλη Μιχαήλ, το Cafe Passaggio και τον Κώστα Σπηλιωτόπουλο.

Επίσης, την kaizershop και τον Δημήτρη Νεαμονίτη, την amalgam homes και τον Ιωσήφ Λαζαρίδη, την DKSTYLE και τον Διαμαντή Πρόδρομο, την 3S και τον Κώστα Καπώνη και τη sugar killer και τον Μάνο Σταυρουλάκη.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Muscleclub του Τάσου Μισαηλίδη, στη QNT του Αιμίλιου Γιατζόγλου, στη Security 4 all και τον Γιάννη Ποντικό και βέβαια στο Legacy Fight Club και τον αδερφό μου, Θανάση Κύλα.

Τέλος να τονίσω ότι η οικογένειά μου, οι γιοι μου και ο κόσμος είναι η μεγάλη μου δύναμη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube