Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 αρχικά στα τελευταία νέα εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Μαρσέιγ τονίζοντας πως εκτός μάχης είναι οι Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα.

Εν συνεχεία χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ενώ με αφορμή όσα ακούγονται περί «φιλικού» για την αναμέτρηση του Σαββάτου, τόνισε πως για αυτό το… δήθεν φιλικό η ομάδα επιστράτευσε άρον-άρον τους Ελ Αραμπί και Χολέμπας. Ο πρώτος επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ από κορωνοϊό και ο δεύτερος από μυϊκό τραυματισμό.

Παράλληλα, υπενθύμισε πως πράγματι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει όλα τα ματς με τον Άρη την τελευταία τριετία, αλλά παράλληλα έχει 20 νίκες σε 21 ματς απέναντι σε ΟΦΗ, Ατρόμητο, Αστέρα και ΑΕΛ, ενώ στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»