Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη, στάθηκε στη στήριξη που έδειξε σε όλη την ομάδα, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή βγάζει μια κακή ψυχολογία μέσα στα παιχνίδια του. Εξέφρασε την άποψη ότι αυτό ξεκίνησε από την αμαχητί ήττα με 0-2 από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, καθώς από τότε είναι σαν να βλέπει την αντίπαλη εστία σαν ένα κουτάκι σπίρτα. Δεν εξηγείται αλλιώς, όπως είπε, το γεγονός ότι δεν σκοράρει απέναντι σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, ενώ με την ΑΕΚ βρίσκει γκολ στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι και κερδίζει με το ζόρι 1-0 τον Βόλο.

Τόνισε επίσης ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παράγει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ μέσα στα παιχνίδια του, αλλά ακόμη και έτσι παραμένει ξεκάθαρα πρώτος στα xgoals στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως θα έπρεπε να έχει σκοράρει πολύ περισσότερες φορές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube