Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού ενόψει Αστέρα, την Κυριακή (26/09, 16:00), στην Τρίπολη, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε αρχικά στον Εμβιλά, που επιστρέφει στην αποστολή, αλλά και στην απουσία του Λαλά σε 5ο σερί ματς, τονίζοντας: «Είχαμε ευχάριστη έκπληξη, την παρουσία στην αποστολή του Εμβιλά. Αλλά θεωρώ απίθανο να είναι στην 11άδα. Ίσως να θελήσει να τον δει και αύριο (σ.σ. Κυριακή 26/09) ο Μαρτίνς. Πάντως, είναι καλό και μόνο που είναι στην αποστολή ενόψει και του ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Δείχνει ότι λογικά θα είναι αρκετά καλά, τουλάχιστον τότε. Αυτός που έμεινε έξω είναι ο Λαλά, αρνητική έκπληξη. Είναι το πέμπτο παιχνίδι σερί που μένει χωρίς λεπτό συμμετοχής, σίγουρα κάτι λέει».

Και συνέχισε, λέγοντας για τον Ρέαμπτσιουκ: «Αφού άφησε εκτός στο ματς με τον Απόλλωνα τον Βαλμπουενά, τον Παπασταθόπουλο και τον Μαντί Καμαρά, θα τους έχει αύριο στην 11άδα. Υπάρχει στη συνέχεια και η ''Φενέρ'', αλλά το καλό είναι ότι είναι την Πέμπτη, οπότε θα έχει χρόνο να το προετοιμάσει ο Μαρτίνς. Στα άκρα της άμυνας είναι τρεις παίκτες για δύο θέσεις, Καρμπόβνικ, Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Κανονικά, αυτό που θα περιμέναμε είναι να μην παίξει ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει παίξει επτά παιχνίδια σε 21 μέρες, αλλά μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και πάλι. Θα είχε λογική να του δώσει ανάσα, αλλά τον εμπιστεύεται».

Τέλος, πρόσθεσε ο Κώστας Νικολακόπουλος: «Περίμενα πιο εκτεταμένο ροτέισον με τον Απόλλωνα, αλλά δεν μπορείς να κριτικάρεις τον Μαρτίνς πολύ. Όλα τα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν είναι περίεργα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube