Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι τα νέα από το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού είναι ευχάριστα καθώς μετά τον Έσε και ο Ντάνι Γκαρθία δείχνει να είναι κοντά στο να είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο και στη συνέχεια με τη Ρεάλ την Τετάρτη.

Επιπλέον μίλησε για τον Μουζακίτη, σχολιάζοντας ότι δείχνει να είναι στα «πάνω» του, καθώς κέρδισε πίσω τη θέση στην 11αδα του Ολυμπιακού, χθες ήταν βασικός στην Εθνική και μια ημέρα νωρίτερα αναδείχθηκε Golden Boy Web, με συνέπεια, μεταξύ άλλων, να υπάρχουν εκ νέου ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος αγγλικών και ιταλικών συλλόγων για αυτόν.

Τέλος είπε ότι θα ενισχυθεί μεταγραφικά η Κ19 και ειδικά αν κερδίσει τη θέση της στα νοκ άουτ του Youth League θα πάρει φορ, ενώ ήδη έχει φέρει στην Ελλάδα έναν 18χρονο Σενεγαλεζο υψηλόσωμο αμυντικό χαφ τον οποίο και αναμένεται να αποκτήσει.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»

Tα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης