Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού προχωρά και ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο, που είναι στόχος για να ηγηθεί της άμυνας της ομάδας τη νέα σεζόν, όπως επίσης και στην πληροφορία από την Αργεντινή για τον Κριστιάν Λέμα, αλλά και στο ενδιαφέρον για τον Αντρέ Πεδρόσα της Σετούμπαλ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου να κάνει μια ακόμη μεταγραφή σημαντικού παίκτη που θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα της νέας περιόδου, μετά από αυτή του Χριστοδουλόπουλου», τόνισε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»