Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικά στα ευχάριστα της αποστολής με την παρουσία των Έσε και Τσικίνιο, λέγοντας ότι φαίνεται πως θα είναι οι Κοστίνια και Πιρόλα εκείνοι, που θα πάρουν τις θέσεις των απόντων Ζέλσον και Κάρμο εφόσον επιβεβαιωθεί μέσα από την απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Στεάουα στο Βουκουρέστι ο βαθμός ετοιμότητας του Τσικίνιο.

Σχολίασε, πάντως, ότι ίσως η πιο σημαντική απουσία να είναι ο Ζέλσον, υπό την έννοια ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλον παίκτη με τα χαρακτηριστικάτου, δηλαδή, παίκτη που θα έχει την προσωπική ενέργεια, το απρόβλεπτο και το κυνήγι της φάσης.

Για τον Κάρμο, ο οποίος έχει θλάση, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι ο Πιρόλα μέχρι τώρα τα έχει πάει καλά, αλλά είναι πραγματικότητα ότι οι Πειραιώτες έχουν συνηθίσει με τον Πορτογάλο και να κάνουν το παιχνίδι ο Ρέτσος και Ορτέγκα δίπλα του, αλλά ξέρουν και οι επιθετικοί της ομάδας τις 40άρες μπαλιές που βγάζει προς αυτούς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»