Σημαντική βελτίωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Από εκεί που συμμετοχή του στον αγώνα του Ολυμπιακού την Πέμπτη με την Άιντραχτ για το Europa League θεωρείτο σχεδόν απίθανη, πλέον ο διεθνής μέσος το παλεύει. Ο ίδιος νιώθει καλύτερα και θέλει πολύ να αγωνιστεί, αλλά από την άλλη υπάρχει το ρίσκο αν αγωνιστεί να πάθει υποτροπή και να μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης, κάτι που δεν θα είναι καλή εξέλιξη.

«Θα είναι μια δύσκολη απόφαση που θα κληθούν να πάρουν προπονητής, γιατρός και παίκτης», σχολίασε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τον πρώτο λόγο ο Σα στον Ολυμπιακό, δεν προχωράει του Λιβάκοβιτς

Στον Ηρακλή ο Χρομάντα

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ κάνει focus μόνο στην υπόθεση χαφ, η περίπτωση που δουλεύεται δεν είναι εύκολη»

Τζαλίδης: «Με αυτή την εξάδα σχηματοποιείται ο κορμός της ΑΕΚ - Απαιτητικός ο Νίκολιτς, έχει κατασταλάξει στο 4-4-2»

Τσανάκας: «Προχωρά για τερματοφύλακα και χαφ ο Ολυμπιακός»

Επίσημο: Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ για Κάνγκουα!

Αθανασίου: «Οριστική συμφωνία για τον Κάνγκουα - Αν ήταν πιο ομαδικός στο τέλος θα είχε πιο ευρεία νίκη»

Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ Μπερ Σεβά για Κάνγκουα, υπογράφει τετραετές συμβόλαιο!

Σάλιακας: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή, πάντα ήθελα να γυρίσω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρός»

Η ομιλία του Νίκολιτς στους παίκτες της ΑΕΚ πριν την έναρξη της προπόνησης - Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Καλοσκάμης