Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ούτε αυτή την ώρα δεν είναι ούτε στον Ρέντη ξεκάθαρο αν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην 20άδα ή όχι. Είναι προφανές πως θα το αποφασίσει την τελευταία στιγμή, όταν ο Μαροκινός θα κάνει ένα τελικό τεστ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα είπε πως «παίζονται» πολλά, με υποψήφιους 14 παίκτες. Τους Τζολάκη, Κοστίνια Ροντινέι, Πιρόλα, Κάρμο Μπιανκόν, Ορτέγκα, Γκαρθία, Μουζακίτη, Έσε, Τσικίνιο, Ζέλσον, Κωστούλα, Γιάρεμτσουκ και αουτσάιντερ τον Όρτα.

Ανέφερε, βέβαια, την πιθανότερη ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι Πειραιώτες κόντρα στους «πράσινους» και τόνισε πως είναι κομβικό για τον Ολυμπιακό να αποφύγει αυτό που έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, με το «τριφύλλι» να πηγαίνει στο ημίχρονο είτε μπροστά στο σκορ είτε με ισοπαλία, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μόνο μία φορά στο φετινό 1-1 για το πρωτάθλημα, όπου προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά και παίζοντας και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κοστίνια.

Μίλησε επίσης για τα αποτελέσματα του Μεντιλίμπαρ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης