• Θυμάμαι που μου είχε πει κάποτε ο Λάγιος Ντέταρι ότι για κάθε ποδοσφαιριστή το άλφα και το ωμέγα είναι η ψυχολογία.

• Μου ήρθε στο μυαλό ψάχνοντας να δω τι κάνει ο Ραντζέλοβιτς στη Ρωσία. Τις προάλλες λοιπόν η ομάδα του, η Ουράλ της Αγίας Αικατερίνης, έπαιζε Κύπελλο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το παιχνίδι μετά το 0-0 στο 90λεπτο έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο προπονητής της Ουράλ επέλεξε και τον Ραντζέλοβιτς μέσα στην πεντάδα των παικτών που θα εκτελούσαν πέναλτι κι ο Σέρβος τον δικαίωσε σκοράροντας.

• Ο ίδιος Ραντζέλοβιτς που όταν έφτασε στα πέναλτι η πρόκριση για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκη μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση, ήταν μέσα στους πέντε «ερυθρόλευκους» που είχε αναλάβει την ευθύνη να κτυπήσει πέναλτι και το είχε χάσει.



• Ποια ήταν η διαφορά; Πολύ απλά ο Ραντζέλοβιτς στη Ρωσία παίζει πιο απελευθερωμένα, έχει άλλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ενώ εδώ έπαιζε αγχωμένος και δίχως αυτοπεποίθηση. Κι αυτό δεν φαίνεται μόνο από το παράδειγμα με τα πέναλτι, αλλά κι από την παρουσία του στο ρωσικό πρωτάθλημα, στο οποίο μετράει ήδη τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στις εννιά αγωνιστικές στις οποίες έχει παίξει.

• Προσέξτε, ο Σέρβος δεν είναι κανένας φοβερός και τρομερός εξτρέμ, δεν είναι ο εξτρέμ των ονείρων μας για τον Ολυμπιακό, όμως είναι ένας γρήγορος κι επικίνδυνος έξω δεξιά, που όταν έχει καλή ψυχολογία μπορεί να βοηθήσει πολύ, με γκολ, με ασίστ, με σέντρες, με κόρνερ, με το να κερδίσει ένα πέναλτι η, ένα φάουλ σε καλή θέση. Αλλά έτσι όπως ήταν στον Ολυμπιακό, με ηθικό χαμηλό, ίσως ήταν και καλύτερα που έφυγε.



• Τέλος πάντων, αφού μιλάμε για δανεικούς η, «περίπου» δανεικούς, να μνημονεύσω τον Κίτσο, που δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης από την Ομόνοια και δεν ξέρω αν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό και τον ίδιο τον παίκτη να συνεχιστεί ο δανεισμός του στην κυπριακή ομάδα και στο β΄μισό της σεζόν.

• Το παιδί έχει παίξει όλα κι όλα έξι παιχνίδια, τρία για το πρωτάθλημα και τρία για την Ευρώπη και από αυτά τα έξι συνολικά παιχνίδια, στα μισά χρησιμοποιήθηκε ως…δεξί μπακ, αν και αριστεροπόδαρος. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν στον πάγκο και δύο άλλες φορές που μπήκε αλλαγή ήταν μετά το 80ο λεπτό…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube