Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισήμανε γιατί έχει ουσιαστική σημασία για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό και κατ’ επέκταση να μην τερματίσει κάτω από την τρίτη θέση στη Super League.

«Αν τερματίσει τέταρτος, τότε συμμετέχοντας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League θα υποχρεωθεί να αρχίσει προετοιμασία και να κάνει μεταγραφές πολύ νωρίς κι αυτό συχνά επηρεάζει μια ομάδα στην εξέλιξη της σεζόν», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Κέβιν Μιραλάς θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το προσεχές ματς, ενώ υπογράμμισε την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι» στον άξονα, με προτεραιότητα έναν έμπειρο στόπερ και έναν αμυντικό χαφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube