Με αφορμή την εξαιρετική απόδοση του Κώστα Φορτούνη στη νίκη της Εθνικής στη Μολδαβία (0-2), ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε την παρουσία του στους αγώνες του Ολυμπιακού.

Όπως επισήμανε, είναι κρίμα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό να έχει πάρει μόλις δύο συμμετοχές κι αυτές σαν αλλαγή (τη μία μάλιστα ολιγόλεπτη) στα τρία πρώτα παιχνίδια του Champions League.

Πρόσθεσε, ωστόσο, πως ο 28χρονος άσος θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι του, καθώς σε σημαντικά παιχνίδια-όπως το πρώτο με την Ομόνοια για τα playoffs του Champions League-ήταν βασικός αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στα 60 λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»