Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και της Αϊντχόφεν μετέφερε στον αέρα του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο Γκέτσε επιστρέφει μετά από δύο μήνες σε αποστολή της PSV, ενώ υπάρχουν οι απουσίες των τριών εξτρέμ, Χάκπο, Μαντουεκέ και Ιχατάρεν.

Στη συνέχεια, για τους νταμπλούχους Ελλάδας έκανε την εκτίμηση ότι ο Πέντρο Μαρτίνς θα παίξει επιθετικά με 4-2-3-1, με δεκάρι τον Βαλμπουενά ή τον Φορτούνη. Μάλιστα, έδωσε φαβορί τον Γάλλο άσο με 60%-40%.

Για την επίθεση είπε ότι «παίζονται» δύο θέσεις μεταξύ Μπρούμα, Μασούρα, Βρουσάι, με σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί και στην άμυνα θα είναι ο Λαλά αντί του Ανδρούτσου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόντης: «Ιστορικό ματς - Να παίξουμε με όλη τη σοβαρότητα που μας διακατέχει»

Φούντας: «Έτοιμοι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και με τη Χόφενχαϊμ - Να φτάσουμε ψηλά τον ΟΦΗ σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ

Σουργιάς: «Ο ΟΦΗ έχει τον τρόπο να παίρνει παιχνίδια απέναντι σε ισχυρές ομάδες»

Σταματέλος: «Όποιος πιστεύει ότι η Γιαγκελόνια είναι εύκολη, καλό είναι να το σκεφτεί ξανά»

Μαρτίνεθ: «Νιώθω πιο άνετα στη Ρεάλ - Είμαι χαρούμενος με τη δομή που έχει η ομάδα»

Στο «Σαν Σίρο» ο Παυλίδης, μεγάλη βραδιά στο «Στάδιο του Φωτός» για τη Σάντερλαντ!

Ολυμπιακός-Γιαγκελόνια: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τους «ερυθρόλευκους» με το βλέμμα ψηλά

Ολυμπιακός-Γιαγκελόνια: Το αήττητο με Πολωνούς και το νέο ευρωπαϊκό ξεκίνημα

Σουργιάς: «Θέλει να ζήσει ο ΟΦΗ και ο κόσμος του αυτό το ταξίδι»