Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε ότι έχει μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τονίζοντας πως οι… ενδείξεις λένε πως ο Μεντιλίμπαρ θα παίξει με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη που ξεκίνησε κόντρα στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Θέλοντας, αφενός να χτυπήσει πρωτίστως το «τρίποντο» απόψε, αλλά και να δώσει μία «πρόβα» σε αυτή την ενδεκάδα, που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και τη βασική του και την επόμενη Πέμπτη απέναντι στην Άστον Βίλα, με μάξιμουμ 1-2 αλλαγές (π.χ. ο Ρέτσος αντί του Ντόι).

Θεωρητικά για τον Ολυμπιακό, το καλύτερο αποτέλεσμα απόψε στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι η ισοπαλία, εκφράζοντας τη γνώμη ότι ίσως το δεύτερο προτιμότερο αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν ο άσσος παρά το διπλό, καθότι έχουν στη συνέχεια την ΑΕΚ εντός και τον Παναθηναϊκό εκτός.

Ακούστε τι άλλο είπε περί διαιτησίας και όχι μόνο…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήταν ερασιτεχνικό από τον ΠΑΟΚ αν προχωρούσε τώρα σε αλλαγή προπονητή»

Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Πατέρας Μπούση για ΟΦΗ: «Έγινε τόσο μεγάλο το όνειρο του γιου μου, ευχαριστώ τον αρχιτέκτονα, Χρήστο Κόντη»

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό