Την τελευταία εικοσαετία ο Ολυμπιακός έχει ισορροπία στα αποτελέσματα του επί πορτογαλικού εδάφους, όπως ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή το αποψινό ματς στην έδρα της Πόρτο για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν τρεις ήττες (δύο από Πόρτο και μία από Σπόρτινγκ), και τρία θετικά αποτελέσματα (μία νίκη με Αρούκα και δύο ισοπαλίες με Μπενφίκα και Πόρτο).

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο τι κάνει ο Πέντρο Μαρτίνς με Πορτογάλους προπονητές και σχολίασε τον ορισμό του Γερμανού διαιτητή στο «Ντραγκάο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!