Στα εξωαγωνιστικά της αναμέτρησης αναφέρθηκε κυρίως (όπως είναι λογικό) ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αναφερόμενος στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με αφορμή τον… θόρυβο που έχει γίνει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπενθύμισε ότι πριν έναν μήνα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ (αυτή δηλαδή που θα εκδικάσει την υπόθεση της χθεσινής αναμέτρησης) τιμώρησε τον ΠΑΟΚ μόνο με πρόστιμο 15.000 ευρώ για τα σοβαρά επεισόδια με την αστυνομία στο ντέρμπι Κυπέλλου (1-1) με τον Άρη στην Τούμπα, στο οποίο υπήρξε τραυματισμός τριών αστυνομικών.

Αναφέρθηκε επίσης στο διαιτητικό κομμάτι, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανές να γίνονται τέσσερα (!!!) λάθη (από τον Θεσσαλονικιό διαιτητή και επόπτη) εις βάρος των «ερυθρόλευκων» σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι επεσήμανε ότι αποτελεί κέρδος η εμφάνιση του Ναουέλ στο ματς με την ομάδα της Πάτρας, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης όπως ανέφερε είναι παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»