Στα εξωαγωνιστικά της αναμέτρησης αναφέρθηκε κυρίως (όπως είναι λογικό) ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αναφερόμενος στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με αφορμή τον… θόρυβο που έχει γίνει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπενθύμισε ότι πριν έναν μήνα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ (αυτή δηλαδή που θα εκδικάσει την υπόθεση της χθεσινής αναμέτρησης) τιμώρησε τον ΠΑΟΚ μόνο με πρόστιμο 15.000 ευρώ για τα σοβαρά επεισόδια με την αστυνομία στο ντέρμπι Κυπέλλου (1-1) με τον Άρη στην Τούμπα, στο οποίο υπήρξε τραυματισμός τριών αστυνομικών.

Αναφέρθηκε επίσης στο διαιτητικό κομμάτι, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανές να γίνονται τέσσερα (!!!) λάθη (από τον Θεσσαλονικιό διαιτητή και επόπτη) εις βάρος των «ερυθρόλευκων» σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι επεσήμανε ότι αποτελεί κέρδος η εμφάνιση του Ναουέλ στο ματς με την ομάδα της Πάτρας, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης όπως ανέφερε είναι παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»