Στον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων αφού τόνισε ότι -όπως όλα δείχνουν- αυτός θα σφυρίξει το παιχνίδι της Κυριακής εξέφρασε δύο απορίες.

Η πρώτη, πως είχε γίνει σε χρόνο dt η αλλαγή Σιδηρόπουλου - Καμπάκοφ στον Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ενώ τώρα η ΕΠΟ δεν προλαβαίνει και δεύτερη, πως ο Κρούζλιακ παρά τα όσα επίσημα έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, αυτός δέχεται να έρθει από τη Σλοβακία να παίξει ένα παιχνίδι και να πάρει τις 2-3 χιλιάδες ευρώ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως ο Μίτσελ έχει δύο πλάνα. Το ένα να βάλει την κλασική 11αδα με την οποία παίζει στα τελευταία του ματς ο Ολυμπιακός, και το δεύτερο πλάνο να εκπλήξει τον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας -για παράδειγμα- από την αρχή τον Κανός ή τον Μπουτούτσι, βάζοντας τον Σαμασέκου χαφ και τον Εμβιλά σε ρόλο στόπερ, ή με κάτι άλλο ακόμη.

Τέλος, τόνισε ότι το ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Γκάρι Ροντρίγκες αυξάνεται, καθώς μετά την Κόνιασπορ αναθερμάνθηκε και το ενδιαφέρον της Αδανα-Ντεμιρσπορ, εκτιμώντας ότι μέχρι και την προσεχή Τετάρτη που τελειώνουν οι μεταγραφές στην Τουρκία θα παίζεται η μεταγραφή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube