Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την παρουσίαση των διαρκείας για τη νέα σεζόν και φυσικά του αποψινού τελικού στο Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στη μεγάλη συνέντευξη Τύπου που ετοιμάζεται να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λέγοντας πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς σπάνια κάνει τέτοιες κινήσεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήρθε, όμως, η ώρα και πραγματικά χρειάζεται να μιλήσει για τα «καυτά» θέματα του κλαμπ.

Σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, είπε πως ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και είμαστε σε αναμονή για τη συνάντηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και γενικά θα πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα, και σε προσθήκες και σε αποχωρήσεις, ακόμα και ποδοσφαιριστών που μπορεί να δεσμεύονται με συμβόλαια, που μπορεί να φέρουν προτάσεις όπως ο Ταρέμι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Για τη νικηφόρα εντός έδρας πρεμιέρα οι «ερυθρόλευκοι», δύσκολο ξεκίνημα για τους Περιστεριώτες

Καλαμάτα-Άρης: Απαιτητική πρεμιέρα για τη Μαύρη Θύελλα στην επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια»

ΑΕΚ – Ηρακλής: Η Πρωταθλήτρια και ο πρώτος... άθλος μιας μεγάλης επιστροφής

Η Τζένοα απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φρέντρουπ

Θετικά νέα στον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε ο Άλι ενόψει της πρεμιέρας!

Χωρίς απουσίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει ακριβή περίπτωση ποδοσφαιριστή που παίζει στο ''10'', σε καλό δρόμο του Στρέλετς»

Η πρώτη αποστολή της Καλαμάτας στην επιστροφή της στην Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι αλλαγές Νίκολιτς και η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ με Ηρακλή - Τι ισχύει με Μουκουντί»

Τσανάκας: «Οι ''καινούργιοι'' που θα παίξουν με Ατρόμητο και η επικρατέστερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού»