Τη δική του πληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση του Μπρούνο Γκασπάρ μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, με αφορμή σημερινό ρεπορτάζ της A Bola.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δε θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του Πορτογάλου μπακ, ο οποίος είναι ως δανεικός από την Σπόρτινγκ και θα επιστρέψει με τη λήξη του συμβολαίου του στη Λισαβόνα.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τα «λιοντάρια», με στόχο να κρατήσει τον παίκτη.

«Τείνω να το διαψεύσω. Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει συζητήσεις με την Σπόρτινγκ, με στόχο να τον κρατήσει. Φαντάζομαι, όπως όλες οι ομάδες, θα κοιτάξει να συμβεί με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η οψιόν αγοράς του Γκασπάρ είναι 1 εκατ., ενώ το συμβόλαιό του είναι συμφωνημένο στις 650-700 χιλιάδες ευρώ».

Καταλήγοντας, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε: «Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, δεν μπορώ να πω για την έκβασή τους, αφού ξεκίνησαν την Παρασκευή. Εμένα μου δίνει την εικόνα ο Ολυμπιακός ότι ενδιαφέρεται να τον κρατήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»