Την λίστα του για τα ευρωπαϊκά ματς με την Μπασακσεχίρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αναμένεται να δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε δύο αλλαγές.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Πορτογάλος τεχνικός θα δηλώσει τον Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ουσεϊνού Μπα, ενώ και ο Μπόμπι Αλέν θα αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Κάπως έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς αλλάζει τους δύο Σενεγαλέζους, ποντάροντας πως ο Σισέ είναι πιο έμπειρος από τον Μπα, ενώ παίρνει μαζί του για τα δύο ματς τον έμπειρο Γάλλο πορτιέρε και αφήνει εκτός τον νεαρό Τζολάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!