Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει ξανά οι πληροφορίες που θέλουν ευρωπαϊκούς συλλόγους να είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημες προτάσεις στον Ολυμπιακό για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Οι ρεπόρτερ», κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος πως θα φύγει ο διεθνής αμυντικός από τους Πειραιώτες, παρότι έχουν φτάσει προτάσεις (επίσημα μόνο η Λεβερκούζεν) ύψους 18 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα άσου.

Η τιμή του Ρέτσου έχει εκτοξευτεί πλέον στα 20 εκατ. ευρώ και οι όποιες συζητήσεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν από το συγκεκριμένο ποσό, με την τοποθέτηση ποσοστού μεταπώλησης μίνιμουμ 20%.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο