Ένα νέο πρόσωπο σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε απέναντι στη Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα αναμένει ο Κώστας Νικολακόπουλος να έχει ο Ολυμπιακός την Τρίτη στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο.

Όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, υποψήφιοι για να μπουν στο αρχικό σχήμα είναι οι τέσσερις που έπαιξαν ως αλλαγές την πρώτη αγωνιστική, δηλαδή οι Φορτούνης, Βινάγκρε, Χασάν και Σισέ.

Παράλληλα, σημείωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιάσουν βελτίωση μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», αφού με εξαίρεση τους αγώνες των προκριματικών και τη νίκη επί της Άρσεναλ την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει ήττες εκτός έδρας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του τα τελευταία χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία