Χτες Παρασκευή (15/11), ο Μεντιλίμπαρ είχε… μαστίγιο και καρότο στου Ρέντη στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας του Ολυμπιακού. Όπως είπε ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Κώστας Νικολακόπουλος, ξεθέωσε τους παίκτες των Πειραιωτών και από την άλλη τους έδωσε εξτρά μέρα ρεπό και έτσι θα είναι ελεύθεροι Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, όπως πάντως, κάνει πάντα στις διακοπές του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αυτήν τη φορά τους είχε δώσει ρεπό Δευτέρα και Τρίτη μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Δηλαδή, οι συνολικές ημέρες που θα είναι ελεύθεροι είναι πέντε (2+3). Προφανώς ήθελε να τους ευχαριστήσει για τη νίκη στην Τούμπα και τα καλά αποτελέσματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

Δεσύλλας: «Να είναι ξεκάθαρη η στόχευση και τα κριτήρια του Παναθηναϊκού για τον επόμενο προπονητή»

Πένθος για τον Ιβάν Σαββίδη, «έφυγε» ο αδερφός του, Παύλος...

ΠΑΟΚ: «Reset» για τον τελικό με ΟΦΗ

«Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»: Χαμηλοί τόνοι από Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό