Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά το διπλό στη Μασσαλία, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Μίλησε για τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού, για το κάρμα του τριπόντου μετά από όλα όσα είχαν προηγηθεί, την προσωπικότητα που κατέθεσαν Ρέτσος, Έσε, Ορτέγκα και τόνισε ότι επιτέλους βλέπουμε δουλειά στις στημένες φάσεις, κάτι το οποίο ατυχώς δεν γινόταν την προηγούμενη τριετία με πολύ φτωχά αποτελέσματα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Είπε ότι είναι βεβαίως πολύ ωραίες αυτές οι νίκες με 1-0, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, όπου θα υπάρξουν τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα.