Ο Ολυμπιακός έριξε αυλαία στο φετινό Champions League και γενικότερα στην Ευρώπη με το 2-0 της Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη και ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε την αποτίμηση για την παρουσία στο ματς με τους Ιταλούς και γενικότερα στη διοργάνωση (προκριματικά και τελική φάση) μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του Τάκη Λεμονή το πάλεψε στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη «Γηραιά Κυρία», αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι ξεχώρισαν δύο παίκτες από το μεσοαμυντικό κομμάτι και συγκεκριμένα οι Μπιορν Ένχελς, Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Σε ό,τι αφορά τη συνολική του παρουσία στα… αστέρια, τόνισε ότι επετεύχθη ο βασικός του στόχος, που ήταν η επιστροφή στην τελική φάση, με τις προκρίσεις επί της πρωταθλήτριας Σερβίας (Παρτιζάν) και Κροατίας (Ριέκα) κατά σειρά και ξεχώρισε το ιστορικό 0-0 με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη, αναφερόμενος στα θετικά του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League. Η πρώτη αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ και το κάκιστο πρώτο μέρος που έκρινε πολλά για τη συνέχεια ήταν φυσικά στα αρνητικά.

Ακόμη, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Σεμπά (που φαίνεται ότι αποχώρησε από το Καραϊσκάκη στο ημίχρονο του ματς με τη Γιουβέντους δίχως να έχει πάρει σχετική άδεια), τονίζοντας ότι η ομάδα ασχολείται με το θέμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube