Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ της ομάδας χαρακτήρισε πάνω από όλα νίκη ψυχολογίας το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί το είχε ανάγκη όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης, ο κόσμος και πρωτίστως οι ίδιοι οι παίκτες.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως περίμενε τη χθεσινή νίκη και εξήγησε αναλυτικά γιατί πίστευε ότι θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός (σε αντίθεση με όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που πόνταραν στην ΑΕΚ), όπως αντιθέτως πίστευε ότι θα χάσει η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι για το Κύπελλο.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η διαφορά σε σχέση με τα άλλα ντέρμπι που δεν κέρδισε, ήταν ουσιαστικά μία: ότι ο Μπακαμπού ήταν πραγματικά ένας σέντερ φορ για τον Ολυμπιακό και αυτός έκανε όλη τη «ζημιά» στην ΑΕΚ.

Επαίνεσε τους Φορτούνη, Πασχαλάκη, Ντόη, Μπα και σχολίασε ότι όλοι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν… πολεμιστές και ο Μίτσελ ένας προπονητής που είχε ετοιμάσει μία ομάδα για να δώσει μία μεγάλη μάχη.

Σχολίασε, παράλληλα, ότι η νίκη για την οποία χρειάστηκε και τύχη μετά από τη φοβερή κακοδαιμονία που είχε ο Ολυμπιακός σε όλα τα προηγούμενα ντέρμπι παίρνει άλλες διαστάσεις, γιατί έγινε με έναν διαιτητή εναντίον του από το πρώτο στην κυριολεξία λεπτό, που ήταν πήγε και… πούλησε τσαμπουκά στον Μπακαμπού.

Και κατέληξε λέγοντας ότι θα ήταν ευχής έργο για τον Ολυμπιακό, αν δεν ξεκινούσε με ντέρμπι τα πλέι οφ, γιατί την Κυριακή θα του λείπουν σημαντικοί παίκτες (Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ), ενώ ενδεχομένως να βγάλει τραυματίες το χθεσινό παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Νικολακόπουλος: «Σοβαρή υποψηφιότητα Ιμπόρα για την 11άδα του Ολυμπιακού με Άστον Βίλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Βιντσέντσο Μοντέλα, τα είπε με Τερίμ για Ακαϊντίν

Το συγκινητικό βίντεο του Παναιτωλικού για τον κόσμο του: «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν»

Τσατάλης: «Άλλα βλέπει και συζητάει όλη η Ελλάδα - Τόσο πολύ φοβάστε τον Αλμέιδα;»