• Πάνω που χαρήκαμε γιατί ο Ολυμπιακός σκοράροντας στο 13ο λεπτό του αγώνα του στο Αγρίνιο βρήκε πάλι χθες το δυνατό του φετινό κομμάτι, το γρήγορο γκολ, που του είχε λείψει επί δύο ολόκληρους μήνες (…), απογοητευθήκαμε πραγματικά που ισοφαρίστηκε για πολλοστή φορά φέτος τόσο γρήγορα, μόλις μέσα σε ένα 10λεπτο.

• Απογοήτευση για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο σημάδι από αυτό, για τα προβλήματα που έχει η φετινή ομάδα. Όταν είσαι Ολυμπιακός και καταφέρνεις και μπαίνεις μπροστά στο σκορ, δεν έχει πραγματικά νόημα να αποτυγχάνεις να κρατήσεις το υπέρ σου προβάδισμα ακόμη και για λίγα λεπτά..
• Για του λόγου το αληθές…

Σλόβαν-Ολυμπιακός 2-2. Το 0-1 στο 33’ και το 1-1 στο 41΄! Το 1-2 στο 54’ και το 2-2 στο 62’! Δηλαδή, στο ίδιο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε δύο φορές μέσα σε οκτώ λεπτά!

Ολυμπιακός-Άιντραχτ 1-2. Το 1-0 στο 12’ και το 1-1 στο 17’! Ισοφάριση μέσα σε πέντε λεπτά!

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1. Το 1-0 στο 85’ και το 1-1 στο 88’! ισοφάριση μέσα σε τρία λεπτά!

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2 για το πρωτάθλημα. Το 0-1 στο 13’ και το 1-1 στο 20’! Ισοφάριση μέσα σε εφτά λεπτά!

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 2-1 για το Κύπελλο. Το 0-1 στο 13’ και το 1-1 στο 23’ ισοφάριση μέσα σε 10 λεπτά!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3. Το 0-1 στο 2’ και το 1-1 στο 15! Ισοφάριση μέσα σε 13 λεπτά! Και το 3-1 στο 70’, αλλά το 3-2 στο 79΄, δηλαδή μείωση του σκορ σε εννιά λεπτά!

Ολυμπιακός-Άντβερπ 2-1. Το 1-0 στο 52’ και το 1-1 στο 74’! Ισοφάριση μέσα σε 22 λεπτά.

• Και πάλι καλά μπορεί κάποιος να πει, που σε αυτά τα εφτά παιχνίδια ο Ολυμπιακός πήρε τέσσερις σημαντικές νίκες. Αλλά βεβαίως στα άλλα τρία παιχνίδια είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Με τη μία ήττα ήδη να του έχει κοστίσει την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Και με τη δεύτερη ήττα να κινδυνεύει να αποκλειστεί στο Κύπελλο από μία επαρχιακή ομάδα…

• Και, κανονικά, πρέπει να το πάμε και πιο πέρα: ο Ολυμπιακός φέτος έχει ισοφαριστεί σε εννιά από τα 32 μέχρι τώρα παιχνίδια του!



Προηγήθηκε 1-0 στη Βουλγαρία και τελικά έφερε 2-2 με τη Λούντογκορετς.

Προηγήθηκε και δη δύο φορές στην Μπρατισλάβα και τελικά έφερε 2-2 με την Σλόβαν.

Προηγήθηκε 1-0 επί της Άιντραχτ και τελικά έχασε 1-2 στο Καραϊσκάκη.

Προηγήθηκε 1-0 στο Αγρίνιο και τελικά έχασε 1-2 από τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.

Προηγήθηκε 1-0 της Άντβερπ, ισοφαρίστηκε και κέρδισε 2-1 στο Καραϊσκάκη.

Προηγήθηκε 1-0 του ΠΑΣ, ισοφαρίστηκε 1-1 και τελικά κέρδισε 2-1 στα Γιάννινα.

Προηγήθηκε 1-0 στο Αγρίνιο και για το πρωτάθλημα, ισοφαρίστηκε και τελικά κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό

Προηγήθηκε 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίστηκε και τελικά κέρδισε 3-2.

Προηγήθηκε 1-0 του Βόλου στο Καραϊσκάκη, ισοφαρίστηκε και τελικά κέρδισε 2-1.

• Βλέπουμε ότι στο πρωτάθλημα τουλάχιστον κατάφερε και πήρε και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια στα οποία ισοφαρίστηκε. Αλλά στην Ευρώπη είχε μία μόνο νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αποτελέσματα που του κόστισαν τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και την πρώτη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Και έχει ήδη και την ήττα στο Κύπελλο.

• Αυτό που εγώ θα περίμενα, μετά από αυτό το πραγματικά πολύ δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό δεδομένο, θα ήταν μία ανάλυση σε βάθος από ολόκληρο το τεχνικό τιμ, για τους λόγους για τους οποίους η ομάδα αδυνατεί τόσο συχνά φέτος να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Και ισοφαρίζεται τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα, ακόμη και μέσα σε τρία και σε πέντε και σε εφτά και σε οκτώ και δέκα λεπτά με το που σκοράρει!

• Αν έχει γίνει, πάντως, μία τέτοια ανάλυση, το σίγουρο είναι ότι δεν έχει βρει λύσεις…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube