Στο θέμα «Σεμέδο» αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σχολίασε ότι πλέον είναι καθημερινό το φαινόμενο στον πορτογαλικό Τύπο να έχει πρώτο θέμα τον Σεμέδο, όπως σήμερα έκανε η “O Jogo”.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε ότι είναι δεδομένο το «ζεστό» ενδιαφέρον της Πόρτο, την στιγμή που η Μπενφίκα δείχνει να κοντοστέκεται στην υπόθεση χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο και αυτή να μπει στο κόλπο.

Βέβαια, όπως υπογράμμισε, μεγάλο ενδιαφέρον έχει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός ο οποίος μέχρι τώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του και απλώς έχει ανάψει το «πράσινο» φως στον παίκτη για την σταδιακή επιστροφή του στις προπονήσεις.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βροντερό «παρών» από τους φίλους της Καλαμάτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Το βίντεο του sport-fm.gr

Ολυμπιακός: Με επτά αλλαγές η ενδεκάδα με Καλαμάτα

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»