Την εστία του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Ζοσέ Σα, όπως πρώτος μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Οι Πειραιώτες, έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Πόρτο αλλά και την πλευρά του Πορτογάλου τερματοφύλακα, κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και να κρατήσουν τον 26χρονο γκολκίπερ στο ρόστερ τους.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, η οποία δεν ήταν τόσο απλή διαδικασία και το κόστος της μετακίνησης φαίνεται πως αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ (όσα δηλαδή προέβλεπε η συμφωνία των δύο συλλόγων το προηγούμενο καλοκαίρι) και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κινηθούν για τις επόμενες προσθήκες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



Λίγη ώρα αργότερα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για τη συμφωνία.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»