Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε την 6η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο σχόλιό του, ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για μία χρυσή αλλά και ψυχοβγαλτική νίκη που υπέγραψαν ο Ελ Κααμπί και ο Τζολάκης με το γκολ και τη σωτήρια επέμβαση, αντίστοιχα. Είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και πρέπει να αισθάνεται πολύ χαρούμενος που κέρδισε σήμερα, η μόνη του δικαιολογία είναι ότι έλειπαν 6 από τους παίκτες που έπαιξαν με τη Ρεάλ λόγω τραυματισμών και έγιναν στην πορεία 7 λόγω της θλάσης του Ρέτσου.

Από την άλλη σίγουρα προβληματίζει ότι οι παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής, έδειξαν λίγα πράγματα με εξαίρεση την εκτέλεση κόρνερ του Γιαζίτσι, τον οποίο πάντως χαρακτήρισε πολύ επιπόλαιο όπως και τον Ελ Κααμπί για τις ευκαιρίες που πέταξαν στο τελευταίο πεντάλεπτο και επέτρεψαν στην επικίνδυνη ομάδα του Αγρινίου να μείνει ζωντανή ως το φινάλε. Χαρακτηριστικά είπε πως κάποια στιγμή βλέπαμε μια ενδεκάδα που ήταν σαν να παίζει αγώνα Κυπέλλου με την Ελλάς Σύρου, αλλά ακόμη και αυτό δεν είναι επαρκής δικαιολογία για την εικόνα των ερυθρόλευκων που όμως πήραν μια νίκη από αυτές που πραγματικά μετράνε στην οικονομία της μάχης του τίτλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου