Όσα δήλωσε ο Ντούσαν Σάκοτα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ερμηνεύτηκαν από ορισμένα ΜΜΕ ως «επίθεση» του αρχηγού της ΑΕΚ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο διευθυντής επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, κατέστησε σαφές πως δεν υπήρξε καμία επίθεση του Ντούσαν Σάκοτα στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

«Η ίντριγκα δεν είναι ούτε στον χαρακτήρα του αρχηγού, ούτε συνιστά φιλοσοφία της διοίκησης της ΑΕΚ. Καμία... επίθεση δεν έγινε. Επίθεση δέχεται ενίοτε η δημοσιογραφία. Ο σεβασμός σε ομάδες και θεσμούς είναι αυτονόητος. Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ», έγραψε στο Facebook.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!

Το βλέμμα όλο απόγνωση του Ομπράντοβιτς μετά την πάσα του Φρανσίσκο στην... κερκίδα

TAGS: A.E.K.